Bodin Legekontor

Østensenveien 9 8009 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Bodin Legekontor

Den beste legen jeg har hatt.

Lege: Karin Nilsen Skrevet

Begynte hos Karin for et år siden.Føler at jeg får svar på det jeg lurer på og får den hjelpen jeg trenger.
Er i møtekommende,tar en i hånden og hilser.Føler at hun har tid til meg når jeg er innom kontoret hennes.

Gir enkle løsninger

Lege: Karin Nilsen Skrevet

Jeg har i mange år vært syk og til slutt sa det stopp. Jeg gikk til denne legen (som jeg byttet til fordi min forrige lege flyttet) for å be om henvisning til psykolog for å takle min fysiske og mentale helse bedre. Det eneste Karin ville, var å sette meg på antidepressiva. Hun sa "det er altfor få som går på antidepressiva". Jeg benyttet meg aldri av resepten, og byttet fastlege.

Kkjempe bra lege, anbefaler han sterkt!

Lege: Bjørn Fredrik Arntsen Skrevet

Syns han er en kjempe kar å ha med og gjør. Flink og kan det meste, det han er litt usikker på leser han seg opp til neste gang man er innom.

Karin Nilsen

Lege: Karin Nilsen Skrevet

Tillidsfuld, rolig og kompetent. God lytter. Har henvist mig til speciallæge ved mistanke om behov for yderligere undersøgelser. God og striks ved udskrivning af recepter. Følger op på behandling.

Flott fyr

Lege: Torfinn Endresen Skrevet

Veldig tillitsvekkende lege, som jeg føler tar meg seriøst. Han tar også psykiske plager alvorlig og hører på det jeg har å si.

Hele familien på fire har samme fastlege, og jeg synes det virker som at vi er mer enn et tall i rekka. Jeg fikk tidlig stilt en diagnose det tydeligvis, vanligvis er vanskelig å finne, fordi han så det i sammenheng med langvarig "søk og feilsøk" hos min far.

Han er rask med tilbakemeldinger på blodprøver, røntgen etc, og ekstremt rask med tilbakemelding når man bestiller resepter på nett.

Han er lett å prate med, og hans humoristiske sans letter humøret, uten at konsultasjonen føles useriøs. Det virker virkelig som at han vil pasientens beste (som jo egentlig er en selvfølge selvsagt), men jeg synes det er verdt å nevne likevel.

"Problemet" er jo bare at det tydeligvis er flere som føler det slik, sånn at timelistene kan være ganske fulle.

Fin fyr.