Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren
Seriøs og profesjonell
Lege: Saadiya Javid SkrevetGår tett på sak og stiller gode åpne spørsmål. Synd hun har venteliste og ikke kan ta i mot resten av familien min.
Stresser
Lege: Saadiya Javid SkrevetStresser og gir tidlig beskjed om at hun har det travelt. Ikke noe flink til å sy barn da hun ryker tråden så hun må du om igjen. Dette er ikke bra når det kommer til barn eller voksene når de er redd for å bli sydd.
Rolig, hjelpsom og proff lege
Lege: Sigmund Worsøe Berg SkrevetBlir møtt på en god måte og opplever å få god hjelp av legen. Legen kommuniserer bra og lytter til meg. Han kommer med forslag til undersøkelser og oppfølging, noe jeg tolker som at får med seg hva jeg sier.
Flink, nøye og følger opp
Lege: Sigmund Worsøe Berg SkrevetVeldig hyggelig og behagelig lege. Tar alle henvendelser seriøst. Lytter og er en behagelig person.
Han er faglig oppdatert og følger nøye opp pasientene sine.
Bedre fastlege enn finner du ikke!
Lege: Thusjanthy Yogalingam SkrevetThusjanthy er en utrolig dyktig lege! Hun er empatisk, hjelpsom og tar deg seriøst! Jeg er imponert over den medfølelsen og kunnskapen hun utviser i en hektisk hverdag. Veldig flink til å følge opp på blodprøver evt andre ting.
Anbefales på det sterkeste !