Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren
Lytter til pasienten.
Lege: Saadiya Javid SkrevetVennlig og hjelpsom.Føler at hun lytter og tar meg alvorlig.
Flink til å videresende til spesialist om nødvendig.
Uinteressert og lite undersøkende/spørrende lege.
Lege: Bjarte Sandve Helgøy SkrevetJeg var hos denne legen ved en anledning da jeg hadde problemer med både rus og en infeksjon i kroppen. Han var lite spørrende og undersøkende, ikke særlig imøtekommende og tok seg lite tid til å høre på det jeg sa, og sendte meg kun videre til apoteket, som han mente skulle hjelpe meg videre. Kan hende rusproblematikk ikke er hans største fagfelt, og det kan jeg forstå, men hjelpen jeg mottok for infeksjonen i kroppen ble jeg svært skuffet over. Gikk heller til legevakten, der jeg fikk den hjelpen jeg trengte.
Anbefales ikke...
Lege: Lene Sunniva Kvam-Johannessen SkrevetHatt henne som fastlege noen år. Hun har alltid dårlig tid. Er ofte utilgjengelig,og jeg får inntrykk av at hun ikke bryr seg. Bytter fastlege umiddelbart.
Ikke fornøyd
Lege: Sigmund Worsøe Berg SkrevetMeget arrogant type. Veldig forutintatt. Fikk følelse av å bli hengt ut da jeg stilte kritiske spørsmål.
Trygg og imøtekommende
Lege: Bjarte Sandve Helgøy SkrevetDet tar litt tid å bli kjent og fortrolig med en ny lege. Helgøy vil det beste for pasienten sin. Han tar seg god tid, men tar kanskje litt for lite initiativ til å undersøke for å skape trygghet, men så er det egentlig bare å spørre.