Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren
Fantastisk menneske og dyktig lege.
Lege: Thusjanthy Yogalingam SkrevetHar aldri før opplevd å treffe en såpass empatisk, dyktig og snill lege før. Hun følgte meg opp fra start til slutt. Hun fremstår som lidenskapelig og høyt interessert i sitt arbeid, dette reflekteres i resultatet. Min erfaringen er basert fra hennes tid hos Raft klinikken.
Anbefales på det varmeste!
Finnes ikke verre lege!
Lege: Saadiya Javid SkrevetHun har stormangel på empati, er ganske arrogant i måten hun snakker på, å svarer frekt på ting. Hun ser ikke på deg når du snakker, bare sitter klistra fast foran pcen og mumler ja, mhm, ja, altså, hun oppfører seg som om hun ikke bryr seg om deg og bare vil ha deg ut. Eneste gangen hun er gira, er når du skal gå. Da våkner hun plutselig til og vil ha deg ut så fort som mulig.
Første gangen jeg møtte henne, hilste hun ikke på meg en gang.
Hvis du vil ha en skikkelig lege, som faktisk tar seg av deg, bryr seg og hjelper deg, så hold dere LANGT unna henne! Aldri vært så skuffet før!
Fantastisk, sympatisk og meget kunskapsrik
Lege: Saadiya Javid SkrevetHun jobber veldig systematisk og engansjert lege.
Hun er empatisk og tar seg tid til å lytte og jeg føler meg veldig trygg.
Samvittighetsfull og pliktoppfyllende
Lege: Saadiya Javid SkrevetHar hatt denne legen som min fastlege i en årrekke, følger alltid opp og er høflig, imøtekommende og et oppriktig ønske om å hjelpe sine pasienter... Tusen takk for jobben du gjør...
anbefales!
Lege: Thusjanthy Yogalingam Skrevethar hatt Henne under svangeskapet. Hun har vaert veldig flink til a passe pa at alle provene ble tatt, neste time for kontroll og hnvisning til spesialisten. Hun virker alltid snill selv om hun hadde det travelt. Brukte alltid sin tid til pasienten.