Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren
Lene Sunniva er jeg meget fornøyd med
Lege: Lene Sunniva Kvam-Johannessen SkrevetJeg opplever Lene som en meget god lege med sunn empati, forståelsesfull, god til å lytte og direkte når hun mener det er riktig. Allmenn leger har en hektisk hverdag, jeg opplever henne allikevel effektiv i sitt arbeid. Hun er flink å henvende til spesialister dersom hun er usikker på diagnose, eller hun mener behandlingen må utføres av spesialister. I tillegg er hun kjekke å snakka med. Kontorlokalene er "gått ut på dato", men jeg har forstått de arbeider med å finne nye. Tilgjengelighet på telefon fra annet personale kan forbedres. Noen ganger tar det for lang tid å komme igjennom.
Samvittighetsfull og profesjonell lege
Lege: Sigmund Worsøe Berg SkrevetJeg kan på det sterkeste anbefale Dr. Berg som fastlege. Han tar pasienten på alvor og følger opp saker via telefon hvis han kommer på noe i etterkant av timen. Dr. Berg er profesjonell, men viser samtidig omtanke for deg som pasient. Komplekse sykdomsbilder behandler han på en meget god måte og er særdeles ydmyk (noe en ikke ofte ser hos leger). Jeg kan på det sterkeste anbefale Dr. Berg som fastlege!
Empatisk og dyktig lege
Lege: Bjarte Sandve Helgøy SkrevetHar vært til konsultasjon hos Dr. Helgøy, når min fastlege ikke he vært tilgjengelig. Dr. Helgøy møter pasienter med respekt og omtanke, samtidig som han evner å være profesjonell. Når du ber om råd, så får du oppsiden og nedsiden, slik at du selv kan avgjøre hva du ønsker å gjøre. Han tar seg god tid til å undersøke deg, selv om du er inne til en «vikartime». Andre leger har avslått samme spørsmål fordi du ikke er deres primærpasient.
Nei
Lege: Saadiya Javid SkrevetNå ble jeg overrasket over å se hva Dr. Javid har spesialisert seg på.... For hun var ikke til god hjelp da jeg som har slitt med depresjon og angst trengte hjelp. Jeg er i starten av 30 årene og pådro meg depresjon og angst som følge av tidligere hendelser og mestret ikke lengre å jobbe i barnehage.
Jeg opplevde at Dr. Javid ikke trodde på meg og at hun kun ville få meg tilbake på jobb uten å ta meg på alvor. Jeg valgte å bytte fastlege, da jeg hver gang satt hjemme med enda mer angst i meg, fordi jeg gruet meg til å spørre om fonyelse av sykemeldingen min, da Dr. Javid fikk meg til å føle meg som en unnasluntrer som ikke ville jobbe. Hun var kald mot meg, så ikke på meg og viste meg ingen omsorg eller empati! Bytt fastlege om du strever med noe psykisk og er vekke fra arbeid. Her får du ingen forståelse!!
Min nye fastlege på et annet legekontor er helt fantsastisk og jeg fikk god hjelp av han fra dag èn. Etter ett år hos han og med riktig behandling, så er jeg så og si frisk igjen :)
Veldig dyktig og empatisk
Lege: Thusjanthy Yogalingam SkrevetOpplever å bli tatt godt imot. Hun er empatisk, lytter og gjør sitt beste for å hjelpe. Føler meg veldig komfortabel med henne, og kommer ikke til å bytte fastlege.