Nadeem Asjid
0 av 2000 (MediCo Legesenter)
Siden jeg ikke har hatt deg som fastlege ennå, setter jeg 5 stjerner for å ikke dra deg ned, men vikaren din får kun 1. Aldri fått så vondt i magen etter en legetime. Følte jeg fikk null svar på det som bekymret meg eller måter jeg kunne gå videre på. Følte meg dum.Virket små sur og kort. Følte meg lite hørt! Gleder meg til du starter jobbe hos landsbylegene. Ser det står masse positivt om deg.
Fant desverre ikke navnet på vikaren her inne.
Beste fastlege jeg og min mann har hatt. Svarer raskt på henvendelser. Sender raskt svar fra prøver og undersøkelser. Er også en veldig hyggelig og omsorgsfull person. Gir vår beste anbefaling.
Har hatt Nadeem som fastlege i mange år. Opplever alltid å bli tatt på alvor, får gode råd og den hjelpen jeg trenger.
Jeg har hatt gode erfaringer med Nadeem, jeg følte meg hørt og godt mottatt. Han er vennlig og virker som en flink lege. Det kan ta litt tid å få time, bare fordi han er booka en uke eller to fram i tid.
Fremsto for meg som særdeles ubehøvlet, overfladisk og presenterte seg ikke når han tok kontakt pr telefon.
Hei.
Det er leit å høre om din opplevelse.
Jeg må understreke at jeg selv er i permisjon fram til 5.februar 2024 og det må i så fall være vikaren min du har hatt konsultasjon med.
Jeg håper vi kan gi deg en bedre erfaring ved neste konsultasjon.