Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
Tillitsvekkende
Lege: Fahim Latif SkrevetFahim er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Lyttende, obervant, følger opp m.m. Tar seg alltid tid, ordne resepter samme dag, ringer hjem for å spørre hvordan det går, flink til å anbefale hva som er riktig for min situasjon. Har full tillit til hans ekspertise som lege og sim medmenneske.
Lyttende og tar seg god tid.
Lege: Fahim Latif SkrevetLatif tar seg god tid og er engasjert. Han lytter og tenker sammen med meg, absolutt en lege jeg har tillit til.
Lett å få time.
Svarer kjapt på e-konsultasjoner.
Legekontoret er nytt og flott.
Nekter å lytte
Lege: Fahim Latif SkrevetFahim har alltid dårlig tid, glemmer hva din sykehistorie er fra time til time, og leser ikke journal. Har ikke empati, og lytter ikke når man prøver å forklare hva som er galt. Han har gjort seg opp en mening før du kommer til timen og rikker ikke ved den.
Veldig dyktig lege
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetJeg er meget fornøyd med Mayuran Nagarajah . Han er dyktig og er god kunnskap . Jeg kan absolutt anbefalle han.
Helt uinteressert!
Lege: Lars Henning Holø SkrevetJeg hadde håpt på en lege som var litt seriøs, som hørte på meg, tok meg alvorlig og var interessert i hva som plaget meg og gi behandling for det. Ved første møte fortalte jeg at jeg hadde en sykdom....null interesse om hvor lenge jeg har hatt den, hvor ofte plagene kommer som sterkest, hva medikamenter jeg har prøvd og hva slags behandling jeg har vært på. Sa jeg måtte ta ny blodprøve for å måle serumsnivået men fikk null respons. Dårlig førsteinntrykk og det blir ikke videre møter der! Anbefaler ikke denne legen!