Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
Omsorgsfull
Lege: Nadeem Asjid SkrevetEn flink og omsorgsfull lege med stor kunnskap innenfor feltet sitt. Er ute etter å finnen feilen i pasientene sine og bruker god nok tid på det. Legekontor med stor og ryddig plass med og ikke minst flinke og ryddige sykepleiere.
Meget misfornøyd
Lege: Fahim Latif SkrevetDet er første gang jeg går til Fahim. Jeg opplevde at Fahim ikke gav meg en sjanse i forhold til å høre på problemet mitt, og hjelpe meg med det. Det var et svært skuffende besøk.
Dyktig lege
Lege: Nadeem Asjid SkrevetJeg fikk Nadeem som fastlege da min fastlege sluttet. Han er meget effektiv. Spørsmål sendt via pasientsky besvares på minutter. Jeg har ikke hatt alvorlige plager, men de gangene det er noe gir Nadeem klare svar og gir gode råd om videre behandling. Også rask med spørsmål om reseptfornlyelse i pasientsky. Anbefaler denne legen.
Lyttende, ydmyk og kunnskapsrik
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetJeg har nylig fått Mayuran som fastlege. Mitt inntrykk av han er at han er veldig hyggelig, lun og ydmyk. Han lytter til meg som pasient og bruker god tid. Han fremstår som kunnskapsrik, og virker oppriktig engasjert. Jeg er glad for å ha han som fastlege, og håper jeg kan ha han som det i mange år fremover. Anbefales på det sterkeste.
trygg og imøtekommende
Lege: Jonas Sommer SkrevetHos Jonas Sommer blir jeg hørt og sett, han er kunnskapsrik og dyktig. Den eneste legen jeg har satt ordentlig pris på å komme til.