MediCo Legesenter

Åsenveien 10 1400 Ski

Siste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter

Mangel på legekunnskap?

Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan Skrevet

Kommunikasjonsproblemer. Føler at en ikke blir hørt og ble stadig bedt om å måtte komme tilbake gang etter gang, bruker google for å finne svar på symptomene mine? Uprofessionell.

Beste jeg har hatt

Lege: Nadeem Asjid Skrevet

Utrolig bli, lyttende og forståelsesfull lege. Enkelt å få time. Annet personale er også meget behjelpelige med prøvetaking m.m

Avvisende og dårlig lytter

Lege: Lars Henning Holø Skrevet

Jeg opplever å ikke bli lyttet til, og blir snakket i munnen på og avbrutt slik at jeg aldri får forklart ferdig det jeg skal. Sliter derfor stadig med det samme problemet og kommer ingen vei. Opplever han som lite interessert i det jeg har å si, og at han lett blir lei og irritabel. Føler meg mistenkeliggjort og til bry. Får lite forståelse og ingen tillit.
Må nok bytte fastlege.

Tryggheten

Lege: Nadeem Asjid Skrevet

Det var skummelt å få en ny fastlege oppi min store kamp med psykiskhelse siden jeg var fornøyd med han jeg hadde, men Nadeem tok meg på alvor fra første stund. han satte av tid hver uke i noen uker for å bli kjent med meg for å vite hva slags hjelp han skulle gi meg. Det at han fikk meg inn på modum bad var en lifesaver. dette er nå tre år siden og han følger meg fortsatt godt opp og hjelper en med helse angst og SF får en bedre hverdag. Jeg kommer IKKE til å bytte han ut.

Fantastisk fastlege

Lege: Nadeem Asjid Skrevet

Nadeem er den beste fastlegen jeg har hatt. Kunnskapsrik, forståelsesfull, godt humør. Utrolig trist å måtte bytte fastlege fra Nadeem pga flytting. Anbefaler han på det sterkeste!