Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
Anbefales ikke
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetVerken høflig eller forståelsesfull. Lytter ikke, hilser ikke ved starten av timen, vanskelig å forstå.
Utrolig flink og hyggelig
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetJeg ønsker å gi min varmeste anbefaling til min fastlege. Han er utrolig flink og hyggelig, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt under hans omsorg. Han tar seg tid til å lytte og forklare, noe som gjør at jeg føler meg trygg og forstått. Hans faglige dyktighet og empatiske væremåte gjør ham til en lege i særklasse.
Det er synd at vi har flyttet, og nå må jeg bytte lege. Jeg kommer virkelig til å savne å ha ham som min fastlege. Anbefales på det sterkeste!
Katastrofalt dårlig
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetHar ikke ord for denne legen. Alt for mange pasienter. Lytter ikke, engasjerer seg ikke, følger ikke opp og vanskelig å få time. Kan ikke en gang analysere en vanlig blodprøve
Fantastisk!
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetAkkurat slik en lege bør være; ikke for mild, passe hard. Realistisk! Har greie på det hun snakker om. Fremstår som trygg i faget.
Flink til å lytte og tar seg tid til å høre etter
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetEn god doktor for både min kone og meg. Alltid oppmerksom og positiv og aldri uinteressert uansett hva problemet er. Vi er veldig fornøyd med Zarina som fastlege!