Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
En selvgod dame
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetJeg var pasient hos denne damen i EN dag. Legen fremsto uinteressert i det jeg hadde å fortelle om min helse. Hun hadde ikke tatt seg bryet med å lese min journal. Hun snakker forferdelig dårlig norsk men klarer til tross for det å snakke nedlatende. Jeg måtte etter mitt første besøk hos henne ringe henne. Hun nektet blankt å lytte og sto fast på at hun hadde inntrykk av at jeg ikke snakket sant om min helsetilstand og beskyldte meg for å dikte opp ting. Denne typen oppførsel mot voksne mennesker og behandling av pasienter hører intet sted hjemme. Hun bare la på telefonen. Denne legen fortjener ikke en eneste stjerne i vurderingen
Vil ikke anbefale noen å bytte til denne legen
Fantastisk lege!
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetVeldig flink lege, han lytter nøye til pasientene sine! Veldig fornøyd med han! Jeg absolutt anbefale han!
Veldig dårlig lege
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetHon är väldigt dåligt hon ikke lyssnar på passienten hon skriver saker på journalen som ikke stämmer tom hon pressar passienten att gå jobba vidare trots om men är syk väldigt dåligt erfarenhet med henne.
Veldig bra og profesjonelt
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetHan er veldig flink, han lytter nøye til pasientene sine og tar ansvar veldig godt for å følge med på sykdommene som pasienten har. Veldig veldig fornøyd med han.
Kunnskapsrik, empatisk og trygg
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetAldri vært mer fornøyd med en fastlege! Mayuran tar tid til å høre på deg, stille spørsmål og man merker at han bryr seg om det du kommer til han med. Han er kunnskapsrik og får deg til å føle deg trygg og ikke minst sett.