Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
God lege for meg og mine barn
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetZarina er imøtekommende og tar oss på alvor, følger opp med henvisninger når det er nødvendig. God og lyttende lege, trygg på at våre behov blir ivaretatt.
Lite venting men rask konsultasjon
Lege: Nadeem Asjid SkrevetVeldig fornøyd med at når man først får en time, at man kommer relativt raskt inn. Derimot tar det veldig lang tid å få en time da det er lange ventelister.
Jeg er usikker på om jeg enda har fått møte min fastlege, da det har vært vikar siden jeg byttet til dette legekontoret,
Vikar er veldig hyggelig, men jeg opplever kanskje at løsningen kommer litt fortere enn hva problemet/utfordringen jeg har blir vurdert, og kan av og til gå ut og føle at jeg ikke ble helt lyttet til, eller
at løsningen blir halvveis eller ikke fungerer for meg.
Håper at dette kommer seg med tiden og at jeg har en annen opplevelse ved neste besøk.
Hyggelig og kunnskapsrik lege.
Lege: Lars Henning Holø SkrevetEtter bytte av fastlege har jeg nå en lege jeg er veldig fornøyd med.
Jeg har aldri hatt en bedre lege enn Lars Holø.
Han lytter og spør, tar seg god tid og tillitsvekkende.
Dr. Lars H. er en dyktig og fantastisk lege.
Kan anbefales på det sterkeste.
Dyktig lege
Lege: Fahim Latif SkrevetFahim latif er en nøyaktig leg som finner ut om årsaken til problemet og kommer med riktig behandling for pasientens beste.
Jeg anbefaler Fahim Latif på det sterkeste.
Veldig flink og nøye
Lege: Fahim Latif SkrevetEn lege som absolutt tar seg tid til deg for å finne løsninger,. Veldig medmenneskelig og hyggelig. Føler meg utrolig godt ivaretatt