Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gann Legesenter AS
Elendig lege
Lege: Karl Jakob Evensen SkrevetElendig lege. Ufølsom, ignorant, dårlig på kommunikasjon, tar ikke til seg noe som helst lærdom av sine feil. Lytter ikke til pasienter, nekter å videresende for utredelser og undersøkelser. Anbefales å styre unna!
Meget god lege
Lege: Morten Aareskjold SkrevetFlink, grundig og med humoristisk sans, han er svært tillitvekkende. Du føler deg i trygge hender.
Kunne ha vært lettere tilgjengelig. Omstendig automatiserte opplysninger og telefontid, spisetider mm før du kommer til en person som kan hjelpe deg.
Utrolig flink lege!
Lege: Karl Jakob Evensen SkrevetKarl Jakob er vanvittig dyktig, og vi føler oss alltid godt tatt vare på av ham. Han er grundig, og henviser oss videre når han vil ha utdypende svar. Han ringer eller sender en sms for å gi prøvesvar. Anbefales på det sterkeste.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Karl Jakob Evensen SkrevetMeget fornøyd med min fastlege. Han tar seg god tid og lytter til det jeg har å si. Meget fornøyd :)
Fantastisk lege
Lege: Karl Jakob Evensen SkrevetKunne ikke hat en bedre lege. Stoler 100% på han å han gjør alltid alt for at jeg skal ha det bra. Flink til å hennvise videre og flink med barn. Kunne ikke hat en bedre lege. Lite ventetid og tar seg tid når jeg har time.
Di i respajonen har en god del å lære. Lite smilende, lang tlf kø, som regel små sure og virker ikke så gla ut i jobben sin.