Gann Legesenter AS

Telefonnummer51 60 40 2051 60 40 ...
Gravarsveien 7 4306 Sandnes

Siste vurderinger av behandlere ved Gann Legesenter AS

fastlegen jeg har hatt siden 2005

Lege: Morten Aareskjold Skrevet

siden han flyttet ifra hana med sitt team og opp til Bogafjell legesenter så har jeg de siste årene opplevd mye lengre ventetid enn det jeg gjorde på Hana + at jeg opplever også å få mindre tid inne hos aareskjold pga. av at han har for mange pasienter hver dag i forhold til det som han kan takle og som går utover tiden jeg får inne hos ham hver gang jeg er der å skal få hjelp til noe ,dette gjelder særlig under akutt bestillt timer og der jeg har ventet over 30 min. lengre enn timeavtalen og får derfor beskjed om å gå ut pga. av at det er andre pasienter som trenger hjelp.

God, engasjert og hyggelig lege

Lege: Einar Låstad Kjosavik Skrevet

Han er lyttende, hyggelig og dyktig. Har han ikke svaret selv undersøker han raskt og kommer med tilbakemelding. Han ser deg og bryr seg, jeg føler meg ivaretatt.Tar den tiden som trengs.

Meget bra lege som tar pasienten på alvor

Lege: Morten Aareskjold Skrevet

Jeg føler meg trygg på ham og føler han sitter inne med både kunnskap om faget sitt og ikke minst om mennesker.

Super lege

Lege: Morten Aareskjold Skrevet

Kjempegod lege, som alltid har tid til deg. Lytter og er tilstede. Anbefaler Morten på det sterkeste

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Karl Jakob Evensen Skrevet

Jeg får alltid følelsen av at han har god tid. Jeg føler han tar meg på alvor og han er opptatt av min opplevelse av situasjonen. Jeg opplever ham som grundig. Jeg liker at han tegner og forklarer.