Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryne Legesenter
Lege: Tore Henrik Samuelsen SkrevetTore Henrik Samuelsen henviste meg til røntgenundersøkelse på kostbar privatklinikk nær 12 mil unna når offentlig sykehus har tilsvarende tilbud og utstyr på under 3 mils avstand. Ventetiden er den samme begge steder. Dette skjedde til tross for at legen kjente til min vanskelige livssituasjon med dødssyk ektefelle i hjemmet. I etterkant unnlot han å ta kontakt med meg, som han ble bedt om.
God og flott lege
Lege: Fredrik Paulsen SkrevetVeldig god lege har bare positive inntrykk. Han lytter alltid og finner alltid løsninger på ting og gir gode råd. Empatisk og god lege.
Vil ikke hjelpe
Lege: Fredrik Paulsen SkrevetHan er nedlatende og tror han vet alt. Lytter ikke og gjør seg vanskelig når det er tydelig at en trenger hjelp. Gruet meg hver gang eg skulle til han og håpet det var en vikar istedenfor.
Utrygg,ikke til å stole på,alltid venting, gir meg problemer, feilinformere,blir ikke hørt, levere ikke papirer han ska
Lege: Hossen Khorasani SkrevetHan roter til sakene mine seie noe men handlingene noe annet. Har ingen tillit til han lenger, har bare gitt han sjans, men nå har eg fått nok å må få ny lenge.
Bare gode inntrykk
Lege: Kristin Bakken SkrevetKristin har vært vår fastlege i noen år nå. På både fysiske og psykiske områder har hun vært en følgesvenn med et opprinnelig ønske om at du som pasient skal ikke bare bli bra, men bli den beste personen du kan bli i livet.
Sjelden møter man mennesker som engasjerer seg så mye i deg som person som Kristin gjør. Dette gjør henne unik.