Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frysja legekontor
Verdens aller beste fastlege
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetMalin er faglig dyktig, varm og et godt menneske å møte, både når det gjelder helseproblemer som skal løses, møtet med byråkratiet og når man vil forebygge fremtidige problemer. En komplett lege!
Jeg vil endre fastlege
Lege: Bård Slinde SkrevetBlandede følelser etter 3 konsultasjoner, siden februar 2022.
1. Uinteressert. Satt i en stol med ryggen til meg og snudde seg noen ganger;
2. God konsultasjon, pasientstolen hadde blitt plassert ved siden av skrivebordet hans;
3. Ikke helt tilstede. Da vi endelig begynte å diskutere kjernespørsmålene jeg var der for, anbefalte han meg å bestille en ny konsultasjon fordi han hadde en annen pasient som ventet. Obs. Jeg var i tårer da han anbefalte meg å komme tilbake. Ingen tiltak foretatt i konsultasjonen, ingen resept eller beslutning om behandling.
Jeg vil endre fastlege nå.
Interessert
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetMalin viser interesse for min sykdom og kommuniserer godt med meg. Hun leser seg opp når det er behov for det. Inngir tillit.
Seriøs og trivelig
Lege: Ingar Baklien SkrevetIngar sørger for at du føler deg ivaretatt og respektert. Han hører på deg og vil deg vel. Han hjelper deg til å finne god helse uten å pådytte deg medikamenter.
Fantastisk dyktig lege
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetMalin har en unik evne til å se deg som pasient, hun lytter og spør de rette spørsmålene så man føler seg ivaretatt.
Hun kan følge opp forespørsler på kveldstid å man merker at hun har et brennende engasjement for jobben sin.
Min mann og mine to sønner er også veldig fornøyde med Malin og jeg vil anbefale henne på det sterkeste.