Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frysja legekontor
God på blodtrykk
Lege: Bård Slinde SkrevetMålte blodtrykket mitt og sa ‘et sånt blodtrykk skulle jeg gjerne hatt’. 120 over 80 - jeg dro rett hjem med et smil om munnen. Flink lege.
Best G.P
Lege: Bård Slinde SkrevetHe is very helpful, I really liked the way he treated me and I totally would recommend it to others. He is there to help whenever I need and always gets things done in time. 10/10.
Dr. Finstad er en dyktig og oppmerksom lege.
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetMalin Finstad har gjort en gjennomtenkt og effektiv jobb som min fastlege.
Jeg har mange medisinske utfordringer, og erfaringer fra mange forskjellige dårlige leger som har heller forverret situasjonen min enn hjulpet meg.
Jeg merker at Dr. Finstad gir en oppriktig innsats for å forstå og løse problemene mine.
Jeg vil anbefale Dr. Malin Teie Finstad på det varmeste
Trygg, erfaringsrik og god
Lege: Tove Borgen SkrevetTove Borgen er akkurat sånn du ønsker at fastlegen din skal være. Tilstede, oppmerksom og nysgjerrig. Lang erfaring og interessert i faget. En fin balanse mellom empatisk og rasjonell.
Grundig og imøtekommende
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetJeg opplever Malin som interessert og grundig. Hun har tatt mine saker på alvor og henvist meg videre ved behov. Hun tar seg tid til spørsmål og forklarer godt.