Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sletten Allmennpraksis
Grundig og imøtekommende
Lege: Thomas Damlien Eide SkrevetThomas er en grundig og kunnskapsrik lege som tar pasientene sine på alvor. Interessert og lyttende. Kan anbefales!
Imøtekommende og dyktig
Lege: Thomas Damlien Eide SkrevetVar litt spent og nervøs for første legetime hos ny fastlege. Jeg sto i utganspunktet på venteliste hos en kvinnelig lege, men meldte meg straks av ventelisten etter denne timen. Eide er veldig dyktig, hyggelig og betryggende. Kommer ikke til å kvie meg for å gå til legen fremover. Han er en flink fastlege
Føler meg ivaretatt
Lege: Thomas Grindevoll SkrevetHan har tatt meg på alvor med det jeg har kommet med. Det blir satt av god tid, ingen hasting gjennom timen. Føler jeg og helheten blir godt sett.
Anbefaler legen min på det sterkeste til mine venner og familie.
God og hensynsfull lege
Lege: Thomas Damlien Eide SkrevetEr imøtekommende og tar deg på alvor. Han finner gode måter og bli frisk på med kunnskap og erfaring.
Empatiløs
Lege: Thomas Damlien Eide SkrevetEmpatiløs,arrogant og mangler kommunikasjon til pasient
Dessverre har fastlegen min dr. [navn fjernet av moderator] sluttet og Eide har overtatt..
Overprøver [navn fjernet av moderator] dyktighet og forståelse for min situasjon..
All informasjon går gjennom legesekretærer..Der noen er gode formidlere,en ikke..
Vil rett og slett ha en annen lege på Sletten alm.praksis i påvente av en ny fastlege på Bg.helsehus