Haganlegene

Hellinga 8 1481 Hagan

Siste vurderinger av behandlere ved Haganlegene

Suveren!

Lege: Ingar Bareid Skrevet

Lyttende, behagelig, særs godt humør - som smitter!
tar ansvar og følger opp. Når en fastlege sier at vi behandler ikke prøvesvar, men symptomer så vekker det tillit.
Jeg er virkelig fornøyd med Bareid og vil anbefale han på det sterkeste dersom man ønsker å bli raskest mulig frisk.

Trygg og meget kompetent!

Lege: Truls Henrik Hellvik Olsen Skrevet

Truls er en fantastisk lege og menneske. Er han usikker i sin diagnose sendes du til spesialistvurdering kjapt og effektivt! Han ser mennesket bak og lytter. Behagelig, empatisk, omsorgsfull, effektiv, faglig dyktig, streng og rettferdig i sin vurdering. Kommer aldri til å bytte! Vært pasient hos ham i 12 år og uten ham vet jeg ikke hvordan livet og helsa ville vært idag. Takk for at du er til!!

Fraværende

Lege: Kristin Broch-Due Skrevet

Jeg har ikke møtt fastlegen på 5-6 år. Kun vikarer hver eneste gang. Jeg er sjelden sjuk og trenger kun lege når jeg er forkjøla, eller noe akutt. Da kan jeg ikke vente i 3-4 uker på time.

Fantastisk lege

Lege: Kristin Broch-Due Skrevet

Kristin er helt fantastisk. Det er gudskjelov ikke ofte jeg trenger å gå tli legen, men de gangene jeg er hos Kristin, får jeg den hjelpen jeg trenger. Ja, må vente en stund på venterommet, men dette skyldes at hun tar seg god tid til pasientene og da er det absolutt verdt det.

Trygg, pålitelig og ærlig.

Lege: Bernt Christian Karset Hellerud Skrevet

Han har vært fastlegen til meg, samboeren og alle barna våres i ca 10 år nå. Samboer hadde en del helseplager i mange år og vår yngste har skader og diagnose for livstid.
Han er bestandig veldig ærlig og åpen om sine tanker rundt de forskjellige utfordringene vi har og jeg er veldig takknemlig for at vi har han som vår fastlege. Jeg gruer meg til den dagen han går av med pensjon og vi må finne oss en ny en.