Eidsvåg Legekontor DA

Vollane 1 5105 Eidsvåg i Åsane

Siste vurderinger av behandlere ved Eidsvåg Legekontor DA

Dyktig, empatisk og lyttende!

Lege: Siri Øyen Skrevet

Har hatt Siri som lege en stund nå, og jeg er virkelig fornøyd med henne. Hun er dyktig, nøye, empatisk og setter av god tid til å lytte og prate med pasientene sine. Vi er flere i familien som har Siri som lege, og føler oss endelig sett, hørt og ivaretatt! Hun tar pasientene sine seriøst. Hun er også flink til å besvare e-kontakt hurtig, noe som er et ekstra pluss når man lurer på noe! Alt i alt- veldig fornøyd med Siri som min fastlege!

Fantastisk lege.

Lege: Tjakko Harmen Blaauw Skrevet

Utrolig flink og grundig lege. Gir seg god tid og forklarer problemer. Henviser dersom han mener det er behov.

Lyttende og flink fastlege

Lege: Siri Øyen Skrevet

Kunnskapsrik og lytter til hva en har og si. Hun bruker god tid og er nøye. Kan anbefale henne. Alt i alt er jeg meget fornøyd med Siri😊

Dyktig, trygg og empatisk lege

Lege: Damir Penava Skrevet

Hatt Damir som lege i ett par år nå. Han strekker seg langt for å dekke mine behov og henviser videre når det trengs. Er trygg på sin rolle og kompetanse som lege. Omsorgsfull og empatisk, samtidig som han er effektiv. Noe ventetid for å få time, men det må forventes med en så dyktig lege.

Trygg og nøye

Lege: Julie Bergheim Graff Skrevet

Julie har alltid god tid. Føler meg godt ivaretatt. Slutter alltid konsultasjonen enten det er på nett eller fysisk oppmøte med en hyggelig hilsen. Ordner opp og videresender om nødvendig.
Setter seg inn i epikriser og husker forrige legebesøk.
Alltid hyggelig.