Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rossabø legesenter
Hyggelig og gir trygghet
Lege: Jon Steinar Birkeland SkrevetHYGGELIG, IMØTEKOMMENDE , HOLDER ØYEKONTAKT. SKAPER EN GOD DIALOG OG ÅPENHET. HAN SKAPER OGSÅ TRYGGHET
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Monica Haga SkrevetEn veldig imøtekommende og forståelsesfull lege som alltid har et flott smil på lur. Hun er svært effektiv og får ting gjort veldig fort. Flink å få folk til å slappe av og hun er tilittsvekkende.
Veldig fornøyd
Lege: Monica Haga SkrevetGår heldigvis kun sjeldent til lege men legen tilbyr timer på morgenkvisten innen jeg skal på jobb, virker avslappet og god behandling også på laboratorium og betjeningen i telefon.Kanskje kunne telefontid for timebestilling time utvides.
Veldig godt fornøyd
Lege: Monica Haga SkrevetVeldig glad for å ha Monica Haga som fastlege, virker som hun bryr seg og jeg har sluppet veldig raskt til hos henne. :-)
Veldig god og profesjonell Lege
Lege: Monica Haga SkrevetHar vært hos henne nå 2 ganger etter at jeg flyttet til Haugesund, og i møte med henne er hun veldig profesjonell, engasjert og bryr seg om sine pasienter.
Flink å lytte og kommer med forslag til løsninger. Veldig glad jeg valgte henne når jeg byttet lege.