Stadion Medisinske Senter AS

Sognsveien 75D 0855 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Stadion Medisinske Senter AS

Inkluderende og empatisk

Lege: Harald Edvard Mølmen Skrevet

Her har vi endelig en lege som ikke bare vil tjene raske penger, men oppfattes som en lege som vil levere, er faglig interessert og nyansert. Han prøvde å få meg til å ta et eget ansvar for helsa med veilledning og innsyn i problemene. Foretok en bred og grundig undersøkelse med blodprøver etc. Flott!

Hvis jeg hadde forventet en trøstende lege som kunne holde meg i hånda å si "stakkars deg", og så sendt meg ut med noen overfladiske ord og noen piller, så hadde jeg nok ikke blitt så fornøyd som jeg nå er.

Flink og hyggelig lege.

Lege: Harald Edvard Mølmen Skrevet

Her blir man godt ivaretatt og legen har faktisk tid til å lytte og ha øyekontakt. Alltid hyggelig tilbakemelding på sms ved svar på prøver. Veldig fornøyd med fastlegen😀.

Helt OK

Lege: Harald Edvard Mølmen Skrevet

Han forsøkte å bli så rask som mulig ferdig med timen, og han var ikke så god med å forklare ting. Det var vanskelig å få informasjon ut av ham, og slik burde det ikke være når han er lege. Men jeg fikk de reseptene jeg trengte, så totalt sett synes jeg timen var helt ok.

Like bra som forgjengeren i praksisen

Lege: Harald Edvard Mølmen Skrevet

Seriøs, lytter til pasienten, faglig tillitvekkende og dyktig, oppdatert på medisiner og bivirkninger, humoristisk.

Dyktig lege

Lege: Harald Edvard Mølmen Skrevet

Rett på sak, gode avgjørelser, følger opp.