Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stadion Medisinske Senter AS
Anbefaler!! Beste legen jeg har hatt
Lege: Kine Waaler Kolstad SkrevetAldri følt at jeg har blitt tatt så seriøst, som det jeg har blitt av Kine. Hun viser mye empati og er interessert i hvordan pasientene har det. Hun virker også utrolig dyktig, skriver gode henvisninger, og tar tester som trengs.
Eneste som veier ned er resepsjonen, da jeg har opplevd at de kan være litt frekke i tonen til tider. Men anbefaler Kine på det sterkeste!!!
En Eksepsjonell Opplevelse med Fastlegen
Lege: Kine Waaler Kolstad SkrevetDen beste fastlegen jeg noen gang har møtt. Hun tar seg grundig av alle bekymringer og utfører alle nødvendige undersøkelser. Hennes engasjement for pasientomsorg er enestående, og hun behandler pasienter med vennlighet og profesjonalitet. Jeg føler meg veldig heldig som kunne bytte til henne. Hun er også alltid punktlig.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Kine Waaler Kolstad SkrevetKine er trygg og hyggelig og tar deg seriøst. Jeg må dessverre bytte lege med tungt hjerte pga. flytting, for Kine er desidert den beste legen jeg har hatt- trygg, omsorgsfull, rolig og hyggelig. Jeg ønsker henne alt godt videre.
Ikke fornøyd
Lege: John Egeland Bøgh Bekkenes SkrevetJeg har hatt John som fastlege i ett år nå, som har vært helt ok frem til nylig. Jeg fikk en skade som krevde lang sykemelding, og følte at John ble mer og mer skeptisk og mistenksom mot meg. Siste timen jeg hadde med ham følte jeg at han hadde null tillit til meg, samt at han var sint og irritert, som gikk veldig inn på meg. Jeg har byttet fastlege og er veldig fornøyd med det.
I tillegg er det veldig vanskelig å få time. Ventetiden er på minst 5-6 uker, og de gir ikke så lett ut akkuttimer, som til tider har fått meg til å føle meg veldig lite tatt vare på. Administrasjonen er innimellom ganske uhyggelig å snakke med, og de kan være ganske brå og utålmodige, så kviet meg alltid litt for å ringe dem.
Pålitelig og effektiv
Lege: John Egeland Bøgh Bekkenes SkrevetSvært fornøyd! Kom inn til tiden og var veldig effektiv. Lyttende og fikk svar på spørsmål og ble fulgt godt opp.