Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stadion Medisinske Senter AS
Trygg og forståelsesfull
Lege: Ellen Christin Heider SkrevetEllen er en av de få jeg kan kalle en god lege. Hun er imøtekommende og er genuint opptatt av hvordan du har det. Ingen problemer er for små, og hun sørger for at pasienten virkelig blit møtt. Hun er trygg og tar seg tid til å følge deg opp. Har bare godt å si om henne.
Superfornøyd!
Lege: Ellen Christin Heider SkrevetHar hatt Ellen i et par år og angrer overhodet ikke på at jeg valgte henne som fastlege! Hun er lyttende,tydelig, empatisk, spør spørsmål og henviser videre om hun ser det er behov for det og det var det i mitt tilfelle. Hun svarer kjapt på meldinger og er ei skikkelig grepa dame som tar tak. Håper hun fortsetter lenge her:)
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ellen Christin Heider SkrevetFantastisk dyktig lege! Tar seg god tid og er oppriktig interessert. Fikk henne anbefalt og hun svarer absolutt til forventningene.
Trygg og lyttende
Lege: John Egeland Bøgh Bekkenes SkrevetByttet til John nå i vår og er så fornøyd. Opplever at han tar meg på alvor og lytter. han er effektiv og husker godt :)
Empatisk, dyktig og lyttende
Lege: Ellen Christin Heider SkrevetKan absolutt anbefale Ellen. Hun er lyttende, interessert og jeg har opplevd at hun er oppdatert på nyere forskning og behandling som i mitt tilfelle har vært veldig positivt. Har aldri opplevd at hun rusher meg ut døra. Håper for øvrig at de snart får e- resept. Det er vel det mest negative. Har alltid fått time raskt ved behov, men ikke nødvendigvis hos Ellen.