Stadion Medisinske Senter AS

Sognsveien 75D 0855 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Stadion Medisinske Senter AS

Forståelsesfull og hjelpsom

Lege: Ellen Christin Heider Skrevet

Ellen lytter alltid, er forståelsesfull og empatisk, og oppriktig interessert. Hun stiller alltid mange spørsmål for å få et helhetlig bilde, og her er det alltid hjelp å få. Føler alltid at hun tar seg god tid for å virkelig forstå situasjonen, slik at hun kan hjelpe best mulig. Har aldri følt at hun prøver å få meg fort ut igjen, heller tvert imot. Hun svarer også veldig kjapt på henvendelser via helsenorge.no. Ved booking av vanlig legetime kan det være ta 2-3 uker før hun har ledig time, men har det vært noe som haster har jeg alltid fått time raskt.

Lyttende, trygg og omsorgsfull

Lege: Solveig Anette Engevik Bekkelund Skrevet

Opplevde Solveig som svært imøtekommende og flink! Hun var nøye på å gjøre en rekke tester, i tillegg til at hun lyttet og var omsorgsfull. Jeg har kun vært hos henne en gang, men er allerede veldig fornøyd med henne som fastlege.

Snill og empatisk

Lege: Solveig Anette Engevik Bekkelund Skrevet

Etter diverse fastleger opp gjennom årene har jeg endelig funnet «min». Solveig er lyttende, imøtekommende og jeg opplever å bli tatt på alvor. Jeg har en kronisk lidelse som hun har satt seg inn i, selv om hun fortsatt er relativt ny.

Ikke så god kommunikasjon

Lege: John Egeland Bøgh Bekkenes Skrevet

Byttet fastlege til fastlege Bekkenes fordi min tidligere fastlege hadde et lengre langtidsfravær hvor det ble stadige vikarleger. Da jeg så at det var legekontor ved Ullevål stadion, tenkte jeg at det var ingenting i veien for å bytte fastlege. Dessverre ble det ikke så lenge jeg var på listen til denne fastlegen, da jeg opplevde at kommunikasjonen og møtet med fastlegen ikke var så god.

Det som kunne ha gjort møtet bedre fra legen sin side, var at legen kunne spurt direkte spørsmål på en åpen måte. Åpenhet kan bidra til økt trygghet og bygger tillit. Jeg forventer dessuten at helsepersonell skal være trygge nok til å stille spørsmål på en åpen og redelig måte hvis de er usikker på noe. Det er ikke noen god følelse å kjenne på at "det oser mistenksomhet" i rommet gjennom ord og handling. Ikke minst kjennes det urettferdig og unødvendig.

Jeg byttet derfor fastlege, og er veldig fornøyd med det. Jeg tror ikke jeg er så kravstor, men jeg forventer å bli møtt på en grei og åpen måte, og gå fra legetimen med en grei følelse omtrent lik den som jeg kom med.

Legesenteret ligger på Ullevål stadion, lett tilgjengelig med både kollektivtransport og bil, og det er lyse og trivelige lokaler. Andre positive ting med å ha fastlege på senteret er gratis parkering i parkeringshus.

Trygg og proffesjonell lege.

Lege: Ellen Christin Heider Skrevet

Svært vennlig og trygg. Tar seg god tid og lytter godt. Samtidig kunnskapsrik og proffesjonell. Lett tilgjengelig.