Oslo Sentrum Tannklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Storgata 20 0184 Oslo
Oslo Sentrum Tannklinikk holder til i Oslo

Siste vurderinger av Oslo Sentrum Tannklinikk

Veldig hyggelig og flink tannlege

Pris

Følte meg trygg og godt tatt vare på her. Forklarer veldig bra og er flott for folk som ikke er så trygge =)

Flink tannlege

Pris

Veldig fornøyd med behandlingen. Full sjekk pluss reparering av hull. Tannlegen flink til å informere om implikasjonene av behandlingen, hvorfor dette er viktig osv. Fornøyd kunde.

Veldig fornøyd.

Pris

Veldig vennlig og hjelpsom tannlege. Flink til å kommunisere hva han gjør og berolige pasienten. Har reparert flere tenner. Anbefales!

God opplevelse!

Pris

Ble møtt av tannlegen da jeg kom som var veldig hyggelig og enkel å snakke med. Selve undersøkelsen gikk fort og smertefritt. Han forklarte underveis, og på et punkt ga han meg et speil så jeg kunne se selv hva han mente da han snakket om en tann jeg måtte fikse på. Tannlegen var rolig og ga fra seg en god energi gjennom hele undersøkelsen. For meg med tannlegeskrekk var dette absolutt bedre enn forventet, og jeg anbefaler andre med samme angsten til å dra hit for god service og god forståelse rundt dette!

Veldig fornøyd med behandlingen

Pris

Skiftet fylling etter at tann brakk. Fikk fjernet en gammel fylling og konstruert en "ny" tann, uten krone. Effektiv og hyggelig time. Problem løst raskt.