Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ullern Legesenter
Dyktig fastlege!
Lege: Erik Sole Haugsbø SkrevetDr.Haugsbø er den første fastlegen som tar meg på alvor, uansett plager. Han fremstår kunnskapsrik og empatisk. Virker aldri som han har dårlig tid, og han er alltid presis. Enkelt å få time i klinikk og han svarer raskt på digital konsultasjon.
10/10 fra meg!
Dedikert og samvittighetsfull
Lege: Hedda Tschudi-Madsen SkrevetVennlig, kunnskapsrik og informativ. Henviser til spesialist eller røntgen hvis hun er i tvil. Følger opp og ringer gjerne privat hvis man er alvorlig syk. En fastlege av stort format. Anbefales på det sterkeste.
Ikke fornøyd!
Lege: Lars Hektoen SkrevetVi kom i stor uoverensstemmelse om beroligende medikamenter. Har ikke lenger tillit til ham og bytter fastlege.
Trygg og tilstedeværende
Lege: Erik Sole Haugsbø SkrevetHatt Erik som fastlege for meg og to barn i 4 år nå og jeg har aldri før hatt en bedre fastlege! Er helt fantastisk på oppfølging, bryr seg, tar ting på alvor og man føler seg både sett og hørt.
Allsidig og grundig
Lege: Erik Sole Haugsbø SkrevetJeg har hatt Erik Sole Haugsbø som fastlege i ca. 3 år og er veldig fornøyd. Jeg har hatt litt varierte helseproblemer, og hver gang har jeg fått god behandling og videre henvisninger ved behov.
Jeg synes Haugsbø lytter til mine problemer og virker som en profesjonell og dyktig lege.
Jeg har vært i kontakt med ham via telefon, eKonsultasjon og personlig oppmøte, og er fornøyd med alle opplevelsene. Det er sjelden jeg har måttet vente lenge på time.
(Litt minus for lang telefonkø til kontoret, men kan man bestille time online unngår man dette)