Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ullern Legesenter
Veldig dyktig fastlege.
Lege: Erik Sole Haugsbø SkrevetJeg og min mann, samt min datter har hatt Erik som fastlege i 5-6 år. Erik er en trygg og god lege, han tar seg alltid god tid, og er veldig dyktig i faget sitt. Jeg er selv tannlege, og kan på det varmeste anbefale Erik.
Han lytter, stiller de riktige spørsmålene og spør gjerne hvordan det ellers går- han tenker også på den psykiske helsen, så vel som den fysiske. Jeg opplever også at han er veldig presis i svarene sine når man trenger en trygg lege- feks. om man er litt hypokonder. Veldig god til å berolige, samtidig som man føler at man blir tatt på alvor.
Han svarer raskt på e-konsultasjoner, og følger alltid opp blodprøvesvar.
Kompetent og sympatisk
Lege: Lars Hektoen SkrevetHar vært til to konsultasjoner og er veldig godt fornøyd med Dr. Hektoen. Han lytter omtenksomt og fremstår som faglig meget kompetent, grundig og respektfull.
Kan absolutt anbefale ham som fastlege.
God doktor
Lege: Vesna Tomasev Skrevetlytter alltid godt, stiller spørsmål, ikke så flink med tidsstyring siden hun tar seg tid med deg, men jeg liker dette mer enn en rask avtale, henviser raskt til spesialister ved behov, høflig og snill
Blant Norges ypperste fastleger
Lege: Erik Sole Haugsbø SkrevetErik Sole Haugsbø må være blant Norges ypperste allmennlegespesialister og fastleger.
Selv var jeg så heldig å treffe på ham for flere år siden, da han tilfeldigvis var vikar for min forrige fastlege. Da jeg dro sa jeg til legesenterets legesekretær at jeg ville sette meg selv og mine barn på ventelisten hans. Hun smilte og svarte: «Ja, alle pasientene vil til Erik etter at de har vært hos ham.»
Jeg er selv helsepersonell og er spesielt opptatt av fagetikk, pasientsikkerhet og god ivaretakelse av pasienter.
Sole Haugsbø er, etter min oppfatning, faglig meget oppdatert. Slik en fastlege bør være, er han godt orientert vedrørende et bredt spekter av ulike somatiske tilstander, han er dyktig på medisinering og har også psykofarmakologisk kunnskap. Samlet setter dette ham i stand til å favne om komplekse og sammensatte tilstander, se mønstre, abstrahere, gjøre gode differensialdiagnostiske vurderinger og ta høyde for medikamentelle interaksjoner.
Min forståelse er at han ser mennesket i et helhetlig perspektiv, at psyke og soma ikke er adskilte enheter, men henger sammen. Dette innebærer at han også har god kunnskap om ulike psykologiske tilstander.
Videre har Sole Haugsbø god systemforståelse. Han tar gjerne en ekstra telefon for å konferere med andre spesialister og viderehenviser hurtig ved behov.
Både spesialisthelsetjenesten og dagens medisin har sine begrensninger. En dyktig fastlege må, på bakgrunn av faglige vurderinger, også kunne sette grenser og si nei. Dette innebærer at en fastlege aldri vil kunne gjøre samtlige pasienter til lags, ikke alle ens pasienter vil være like fornøyde.
Slik jeg ser det, besitter Sole Haugsbø menneskelige kvaliteter som gjør ham særlig egnet som lege. Hans ro, trygghet og empatiske vesen bidrar til at han møter deg som et menneske. Han lytter, han tar deg på alvor.
Sole Haugsbø responderer hurtig, hans pasientoppfølging er fortreffelig. Heldige er jeg og mine som har Sole Haugsbø som fastlege.
Den beste fastlegen Norge kan by på!
Lege: Lars Hektoen SkrevetLars har som min fastlege er helt fantastisk, han lytter, hjelper og følger opp hva enn det måtte være av ting som dukker opp. Venlig, lyttende og empatisk. Jeg anbefaler Lars på det aller sterkeste!