Innstranda Legesenter AS

Mørkvedsentret 17 8028 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS

Helt ok lege

Lege: Tine Ludviksen Skrevet

Men virket veldig uinterresert og litt sur. Jeg følte ikke hun tok meg så seriøst. Men helt ok lege, flink er hun.

Ikke tatt seriøst

Lege: Bård Asle Jørgensen Skrevet

Var til Bård Asle for å høre om mulige behandlinger etter å ha fått påvist en skade ved MR-bilder. Selv om kiropraktor mente jeg trenger behandling, MR-bildene viser det samme og at jeg sitter der med smerter, virker det ikke som han tar meg seriøst. Han virker kald og uinteressert i å hjelpe meg. Som student i Bodø kunne jeg virkelig ønske at jeg kunne beholdt legen jeg hadde der jeg kommer fra. Blir å bytte fastlege.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Gro Merete Reppen Skrevet

Tilgjengelig, lydhør og faglig dyktig. En lege som ser etter løsninger, og finner hun ikke dem selv, nøler hun ikke med å henvise til spesialist.

Meget fornøyd.

Lege: John Espen Rohde Skrevet

Er meget fornøyd med Dr Rhode.
Han tar seg alltid god tid, virker svært kunnskapsrik og følger godt opp. Kan trygt anbefale han som lege.

Dårlig!

Lege: Tine Ludviksen Skrevet

Dette er uten tvil den nest verste legen jeg har hatt. Den verste hører til samme legesenter, og det virker som disse to på forhånd hadde gjort seg opp en mening om meg som pasient. Det var totalt umulig å kommunisere med henne, hun virket usikker og i tillegg har hun en egen evne til å få pasienten til å føle seg uvelkommen. Jeg opplevde denne legen som utrolig uprofesjonell, og hun har ekstremt dårlig sosial kompetanse. Vil anbefale alle å styre langt unna denne legen!