Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innstranda Legesenter AS
God oppfølging!
Lege: John Espen Rohde SkrevetRohde er en kjempegod lege, punktlig på tiden, jobber raskt og er grei å ha med å gjøre. Man blir tatt på alvor og tatt godt vare på. Anbefaler flere å gå til denne legen.
Eneste negative er at timene kan gå veldig raskt til tider slik at man ikke rekker alt man er der for, men den oppfølgingen man får er kjempegod!
Grundig og kunskapsrik lege
Lege: John Espen Rohde SkrevetTil tross for relativt ung alder viser Dr.Rohde for dagen en innsikt som gjør at jeg får behandling for plager som andre kan gå uten diagnose på i årevis. Han viser også grundighet når det gjelder undersøkelser og henvisninger. Han er rask og punktlig når det gjelder å gi tilbakemelding når resultatene forelegger. Kort sagt en meget god lege.
Svært bra
Lege: Jannicke Fosdahl SkrevetVeldig flink lege som både er faglig flink, hyggelig og imøtekommende. Føler at hun ser meg og bryr seg. Anbefales.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Gro Merete Reppen SkrevetFørsteinntrykket mitt var ikke det beste, hun virket litt skeptisk til meg. Men hun har vist seg å være en kjempe flott lege, den aller beste jeg har hatt!
Hun lytter, forklarer, henviser, tar meg seriøst, tar de nødvendige prøvene, har humor, +++
Veldig god lege
Lege: Jannicke Fosdahl SkrevetHun er fantastisk, føler at jeg blir både hørt og forstått. Hun er heller ikke opptatt av klokken, så om timen varer litt for lenge gjør det henne ingenting, noe jeg syns er veldig godt for jeg slipper å føle det stresset andre leger ofte har. Anbefales!!