Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Christianslund Legekontor
den beste legen i byen
Lege: Ove Kristianslund Skrevettar deg veldig alvorlig, sender deg raskt vidre til spesialist
Tok seg god tid..men det tok sinnsykt "god" tid for å få time også
Lege: Ove Kristianslund SkrevetEr ikke helt fornøyd med han jeg. Hadde "møtt veggen" og gikk til han for å få hjelp for å takle hverdagen. Da spratt reseptblokka frem!! Synes det er en for lettvint løsning!!
Lang ventetid
Lege: Ove Kristianslund SkrevetSikkert en flink lege, bruker veldig lang tid på pasientene sine. Men syns det er for galt at han er 1 time etter skjema allerede før lunsjtid.
Veldig snill lege
Lege: Ove Kristianslund SkrevetJeg hadde Ove Kristianslund som fastlege før, men så meg nødt til å bytte da jeg flyttet til Tønsberg. Ove er en veldig snill og sympatisk lege som alltid tok seg god tid til meg når jeg hadde time der. Han er en veldig grundig og alvorlig lege og ikke den typen som sitter og ler og fleiper og sånn. Jeg følte at jeg alltid ble tatt på alvor av han og han kom med gode løsninger på det meste. Hvis jeg hadde bodd i Fredrikstad nå, ville jeg absolutt hatt han som fastlege fortsatt.
super
Lege: Ove Kristianslund SkrevetImøtekommende, åpen og lett å kommunisere med, hyggelig og holder avalt tid. Lytter til pasientens ønsker. Gratis parkering- kun ca 2 km fra sentrum.