Elin Forsbom Christiansen
I begynnelsen virket det som hun brydde seg om å hjelpe, helt til fram på sommeren. Derimot når høsten kom og jeg hadde slitt med samme symptomer i 10 uker, så viste hun null interesse eller forståelse for at jeg ønsket å finne ut av hva som var galt med meg og hvordan jeg kunne få bli frisk. jeg dro fra legekontoret uten sykemelding, og måtte bruke mine siste egenmeldingsdager ettersom Elin tydeligvis ikke trodde på det jeg beskrev av symptomer.
Nå halvannen uke senere er ikke i bedre form, men pga følelsen jeg satt igjen med etter forrige besøk så kvier jeg meg for å bestille time. Særdeles ubehagelig situasjon
Jeg er meget godt fornøyd med Elin som er blitt min nye fastlege etter Troels Von Krogh ved legesenteret. Hun er lyttende, tar seg svært god tid og virker veldig kunskapsrik. Mvh. [Navn fjernet av moderator]🌷
Flott lege. Vært hos henne mange ganger allerede. Hun lytter, tar seg tid, er rolig og betryggende. Kort ventetid før man kommer inn, og lett å få kontakt.
Hun tok mine problemer på alvor. Jeg er fornøyd så langt. Jeg fikk rask svar angående mine blodprøver. Det var kanskje litt lang ventetid til resepsjonen den ene gangen.