Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Christianslund Legekontor
uten interesse - uempatisk
Lege: Elin Forsbom Christiansen SkrevetI begynnelsen virket det som hun brydde seg om å hjelpe, helt til fram på sommeren. Derimot når høsten kom og jeg hadde slitt med samme symptomer i 10 uker, så viste hun null interesse eller forståelse for at jeg ønsket å finne ut av hva som var galt med meg og hvordan jeg kunne få bli frisk. jeg dro fra legekontoret uten sykemelding, og måtte bruke mine siste egenmeldingsdager ettersom Elin tydeligvis ikke trodde på det jeg beskrev av symptomer.
Nå halvannen uke senere er ikke i bedre form, men pga følelsen jeg satt igjen med etter forrige besøk så kvier jeg meg for å bestille time. Særdeles ubehagelig situasjon
Kunnskapsrik og handlekraftig
Lege: Ove Kristianslund SkrevetOve tar seg alltid god tid til deg som pasient, er flink til å lytte og forklare, og henviser også videre ved behov. Han er svært handlekraftig og tar deg på alvor. Svarer også på e-konsultasjoner på kveldstid, og har også ringt ved behov.
Utrolig fornøyd
Lege: Vilde Lie SkrevetVilde er alltid imøtekommende og tar seg tid til å være grundig. Nøler ikke med å henvise og ta blodprøver osv. Føler meg trygg 😊
Svært fornøyd med Elin Forsbom Christiansen
Lege: Elin Forsbom Christiansen SkrevetJeg er meget godt fornøyd med Elin som er blitt min nye fastlege etter Troels Von Krogh ved legesenteret. Hun er lyttende, tar seg svært god tid og virker veldig kunskapsrik. Mvh. [Navn fjernet av moderator]🌷
Menneskelig
Lege: Vilde Lie SkrevetAlltid interessert i deg som menneske og strekker seg langt for pasientene. Ikke redd for å henvise videre noe som enkelte andre er.