Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trollåsen Legesenter
Likegyldig
Lege: Ole Petter Brunstad SkrevetTypisk svar fra denne legen var : kom tilbake om en måned så ser vi om ting ordnet seg. Behandlert meg ikke seriøst. Først etter jeg fikk kreft så jeg at han ble urolig. Der også brukte han et halv år fra første tegn til kreften før han sendte meg til ct. Utrolig dårlig
Dårlig service og oppfølging av legen
Lege: Rebecca Lumb Sannum SkrevetVentetiden for legetime er uakseptabel, samt lite imøtekommende og service både av lege og møte i skranken.
Flink
Lege: Ole Petter Brunstad SkrevetHadde Brunstad som lege i 15+ år. Veldig dyktig og flink. Forteller det man trenger å høre, nødvendigvis ikke det man vil høre. Ble tatt på alvor med både psykiske og fysiske utfordringer. Litt lang ventetid på legesenteret, men det smittet over på meg. Han tok seg ekstra tid på meg om det var nødvendig. Jeg ble ikke kastet ut selvom timen var over. Har nå byttet fastlege ettersom jeg har flyttet.
Utrolig flink og trygg
Lege: Ole Petter Brunstad SkrevetEn lege som har tid til deg. Av og til noe forsinket. Et kvalitetstegn! Følger deg nøye opp. Kan neppe få en bedre lege.
Manglet interesse for min helse
Lege: Ole Petter Brunstad SkrevetFølte at denne legen var uinteressert i meg og min helse. Både Ole Petter Brunstad og resten av Trollåsen Legesenter nedprioriterte meg. Opplevde hele stedet som utilgjengelig.