Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trollåsen Legesenter
Svært gjennomført og saklig!
Lege: Ole Petter Brunstad SkrevetAldri "unnasnakk", men saklig samtale og diskusjon. En lege som noen ganger bemerker at han først må konferere med kolleger, anser jeg som en meget profesjonell og dyktig fagmann!
Noe for seg selv!
Lege: Bjørn Watle SkrevetHar hatt han som lege i snart 30 år, og har alltid likt han. Men det har nådd nye høyder nå under mitt første svangerskap. Jeg føler meg trygg og veldig godt ivaretatt. Blir alltid møtt med et smil og han gir aldri inntrykk av at han har dårlig tid (men det har han, venteværelset er alltid fullt...:))
Fantastisk oppfølging! :)
Fantastisk dyktig lege!
Lege: Bjørn Watle SkrevetDr Watle er meget dyktig. Han er morsom og skaper tillit. Henviser videre om det er noe han ikke kan så mye om.
Dessverre er han ofte forsinket, lang ventetid for å komme inn til fastsatt time.
god lege
Lege: Inger Marie Veiby Skrevetdette er en dyktig lege som tar pasientene sine på alvor. hyggelig og effektiv.
Suveren lege. Savner ham!
Lege: Ole Petter Brunstad SkrevetMin fastlege i over ti år, til jeg flyttet nordover. Var gjennom sykemelding, attføring, rehabilitering og til slutt uføretrygd. Respektfull. Fulgte alltid opp. Virker som om han har hjertet på rett plass, og hodet fullt av erfaring og medisinsk kunnskap. Han stiller de riktige spørsmålene. Kan ikke få fullrost ham. Verdt å vente på.