Sandefjord Helsepark

Telefonnummer33 44 82 2033 44 82 ...
Skiringssalveien 20 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark

Dårlig tid.. ++

Lege: Kristin Henden Skrevet

Svært kort tid til konsultasjon, mye rot og surr med prøvetakinger.. Etterhvert blitt svært kritisk til at man får riktig diagnose her!

Tragisk Lege !

Lege: Nils Kähler Skrevet

Jeg hadde brudd i nesa, da jeg kom til Lege Nils Khäler gjorde han ingen ting absolutt ingenting. Han bare så på nesa og sa at jeg må dra til øre og nese hals klinikk i Tønsberg. Men jeg fikk ikke henvisning med en gang men om en uke ( det vil si at jeg ville ha gått med brudd i nesa i en uke !) deretter sa jeg at jeg jobber og om jeg kan få sykemelding ( jeg nevnte at jeg jobber i helgene) han ga meg sykemelding for 2 dager og sa at hvis jeg ønsker meg mer så må jeg gå til fastlegen min ... Uprofesjonell lege, ikke rart at han har 459 ledige plasser, ingen gidder å gå til han! Klarer ikke behandle psienten godt!! Hører ikke på pasienten. Ser ut at han er sint hele tiden! Og svarer deg uten noe lyst og frekkhet !

Veldig fornøyd med min lege

Lege: Hans Jacob Gravdal Skrevet

Jeg har hatt denne legen i mange år, og han møter meg alltid med et godt håndtrykk og et smil. Jeg ville ikke bytte lege når jeg flyttet ut av kommunen, og har derfor fortsatt han som min fastlege, selv om jeg får et godt stykke å kjøre for å komme fram. Hvis jeg skal si noe negativt om han, kan han av og til være litt distré. Men det har ikke bydd på problemer for meg. Alltid blid, hyggelig, imøtekommende og lyttende. Jeg ser at flere reagerer på sekretærene som jobber der. Selv har jeg ikke noe personlig i mot dem, men har et par ganger opplevd noe kommunikasjonssvikt mellom dem og legen. De møter meg på en hyggelig måte, men en gang følte jeg at hun som tok telefonen når jeg ringte, spurte litt mange spørsmål. Det har hendt det har vært tull med betalingsmaskinene de har der, og det har også hendt at det tar lang tid før man er blitt registrert på betalingsmaskinen, og da blir det litt venting, for å få betalt etter legetimen. Det kan av og til bli forsinkelser, og litt venting, før man får kommet seg inn til legen.

Arrogant og lite lydhør

Lege: Ivanna Øien Skrevet

Overflatisk
Lytter ikke
Arrogant
Nedlatende
Skriver ut resept uten grunn
Ser ikke på pasienten

Skal aldri tilbake henne

lite imøtekommende

Lege: Ivanna Øien Skrevet

Tenker at noen leger kan være faglig dyktige, men har vansker med pasientbehandling. Føler jeg ikke kan uttale meg om faglig dyktighet, for her er man heldigvis ikke så ofte til legen. Og ville gjerne gi henne en sjangs, da vi alle er forskjellige. Men når man føler man ikke blir hørt, legen sitter med nesa i datamaskinen (ja, det er viktig å dokumentere), ikke har blitt "tatt på" (undersøkt BT, lyttet på e.l) og det er lite smil/imøtekommelse er jeg så glad for at jeg ikke har en alvorlig diagnose eller må ha kontinuerlig kontakt med lege.