Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Seriøs og løsningsorientert
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetMikkel er meget seriøs og løsningsorientert. Han er kunnskapsrik og dyktig til å få saker unna. Han er en meget hyggelig mann som inngir tillit og som virkelig ønsker å løse ditt problem. Han er humoristisk og man føler seg lett til sinns etter et besøk hos ham.
Anbefales sterkt.
Trygg,omsorgsfull pålitelig
Lege: Hans Jacob Gravdal SkrevetEn lege med et stort hjerte , for sine pasienter! En utrolig dyktig lege som tar pasientene sine på alvor
Er evig bortreist
Lege: Nils Kähler SkrevetUnngå dersom du ikke liker en ny lege hver gang. Fastlege Kähler har jeg kun sett en gang av mine besøk.
Forståelsesfull, trygg og kunnskapsrik
Lege: Karoline Gylthe SkrevetKaroline har vært min lege siden hun startet opp på Legehuset Sandefjord. Hun er En utrulig dyktig lege som tar tak i ting. Henviser deg videre ved behov, og ringer og purrer opp spesialister som er trege med å sende epikriser. Kan anbefales:-)
Bästa vi haft
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetHela våran familj har Mikkel. Otroligt trevlig, kunskapsrik och han "ser" alla i familjen , och följer upp oss.. Kan inte vara mera förnöjd.