Sandefjord Helsepark

Telefonnummer33 44 82 2033 44 82 ...
Skiringssalveien 20 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Michael Ballke Skrevet

Michael er faglig dyktig samtidig som han er varm og svært imøtekommende. Han ser hele pasienten og er tydelig interessert i å finne og behandle selve årsaken til problemet, ikke bare symptomlindring. Jeg føler meg trygg og ivaretatt hos ham, og jeg opplever at han alltid lytter nøye til hva jeg måtte ha å si. Han tar seg uvanlig god tid og oppfølgingen har vært upåklagelig! Jeg liker også godt at han ikke kun sitter i lomma til legemiddelindustrien, men ofte har forslag til alternative behandlingsforløp - noe som for min del har vist seg å gi svært gode resultater for flere av mine helseutfordringer.
Våren 2018 flyttet han fra Landstad Legesenter til Sandefjord Helsepark, noe jeg synes har vært fordelaktig. Lokalene er freshere på helseparken, sekretærene er MYE mer positive og imøtekommende enn på det gamle stedet, det er lettere å nå fram på telefon og allltid mulig å finne parkering i nærheten.
Jeg kan varmt anbefale Michael, og kommer selv aldri til å bytte lege!!

Ikke bra!

Lege: Michael Ballke Skrevet

Har brukt han en periode nå, men vurderer å bytte da han virker totalt handlingslammet, og det virker ikke som han tar noe problem alvorlig. Vanskelig å få svar på det man legger frem av problemer. Han gir også uttrykk for at han bare kan ta et problem av gangen. Virker som om man helst må vite selv hva som må gjøres. Anbefales ikke!

Bryr seg

Lege: Michael Ballke Skrevet

Dette er en lege som tar seg tid og ser pasienten. Han bryr seg genuint om pasientene sine. Har aldri hatt en bedre lege enn han.

Dårlig lege !

Lege: Nils Kähler Skrevet

Og være pasient hos denne legen er desidert den værste opplevelsen jeg har opplevd! Han er frekk, spydig å ved flere utrykk også på at han blir oppgitt. Han er lite interesset i deg som pasient.

Etter flere dårlige opplevelser med denne legen gruet jeg meg til og bestille time. Siste timen jeg var hos denne legen fikk begeret til og renne over. Jeg hadde med meg ett familie medlem ettersom jeg ikke ville dra alene! det som skjedde da var at hun prøvde og gi ett tips til en eventuelt blodprøve jeg burde ta da han svarer hun frekt at : »hun ikke skal komme her og belære han jobben ettersom han kunne den selv. «. Sånt svarer man ikke en pasient!

Han som lege burde han vite hvordan man snakker med en pasient. Jeg føler meg ikke trygg på Nils K sine vurderinger eller ei beslutninger!

Skal sies at jeg ved sist legetime møtte en ung ansatt som var veldig flink i jobben sin. Og har eller ikke hatt noe problem med andre ansatte der...

Lite imøtekommende

Lege: Nils Kähler Skrevet

Som og prate til en vegg. Og sånn skal det aldeles ikke være. Føler man er til bry fir denne mannen.