Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandefjord Helsepark
Ikke flink i jobben, blir fort irritert og virker uinteressert
Lege: Nils Kähler SkrevetTar ikke pasienten på alvor, lite medisinsk oppdatert. Vet ikke hvor han skal finne informasjon om riktig behandling.
Bryr seg ikke om deg som pasient.
Lege: Nils Kähler SkrevetTar deg ikke seriøst, prøver å sette opp ekstra time for å vise deg resultat av blodprøver de har tatt av deg, praksissen er at de ringer deg hvis det er noe.
Stoler ikke på resultatet av blodprøven de tok av meg, må ta en ny prøve hos min nye fastlege.
Udugelig
Lege: Michael Ballke SkrevetDårlig lege, anbefales ikke! Han spør deg om hva som må gjøres. Spør om mye privat som ikke har noenting med saken å gjøre. Ukomfortabel å snakke med for han viser tydelig aroganse!!
Kan anbefales!
Lege: Nils Kähler SkrevetNils Kähler er den beste fastlegen jeg har hatt. Han fremtrer alltid vennlig og imøtekommende og er faglig meget dyktig. Legen lytter interessert til hva jeg som pasient har på hjertet, og er rask til å finne gode løsninger. Føler meg svært godt ivaretatt, og her kan man som pasient føle seg trygg på å bli fulgt opp. Kan absolutt anbefales! Vil også gi ros til resten av personalet, blir alltid møtt med smil og vennlighet.
Flink, støttende og med humor!
Lege: Mikkel Veilemand Holstad SkrevetEr helt knust over at jeg flytter og må få ny fastlege for Mikkel har vært helt fantastisk! Føler han virkelig lyttet til det jeg hadde si, og måten han møtte meg på fikk meg til å føle meg mer "velkommen". Han kan anbefales på det sterkeste!!