Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Laksevåg Legesenter DA
Ikke min type lege
Lege: Elisabeth Vågen Ulset SkrevetHar vært hos henne noen ganger grunnet min psykiske helse, og hun virker ikke å ta det på alvor. Jeg føler meg ikke sett, hørt eller trygg på denne legen. Hun virker som om hun er faglig flink, men mangler det empatiske.
En fantastisk lege
Lege: Ingeborg Maria Kallay SkrevetHu er veldig flink og presis lege. Hu var min fast lege i ca 20 år. Tar alltid test, blodprøve før å medisinere.
Ubehagelige opplevelser
Lege: Ingeborg Maria Kallay SkrevetJeg har hatt Kallay som min fastlege i mange år, men opplevelsene har vært … utfordrende.
Jeg føler ofte at hun ikke lytter til pasienten, og hun ser inn i skjermen mesteparten av tiden. Selv om hun ofte er forsinket, varer konsultasjonene mine sjelden mer enn 10 minutter, noe som gjør det vanskelig å føle seg hørt og tatt seriøst. Det virker som om hun alltid har dårlig tid, og hun kan fremstå som sur og avvisende. Jeg har ofte følt at jeg må «overbevise» henne på den lille tiden jeg får. Til tross for å ha vært hos henne siden jeg selv var ung, har hun aldri virket noe interessert i meg og vil få det «fort gjort»
Noen ganger kan hun komme med kommentarer som oppleves som ufine og nedlatende. Jeg har også lagt merke til at hun kan være noe hardhendt i sin behandling.
Jeg tror hun er en dyktig lege, men dessverre opplever jeg henne som lite omsorgsfull. Derfor kan jeg ikke anbefale henne.
Trygg og effektiv
Lege: Marit Thorsheim Rekve SkrevetSto i kø lenge for å få Marit som fastlege da jeg hadde ved fler anledninger vert innom henne. Føler jeg blir sett, hørt, respektert i forhold til de andre legene jeg var innom før henne. Hun er alltid på å tar tak i ting av eget initiativ som jeg kan ha glemt, noe jeg setter umåtelig pris på. Super lege, anbefales på sterkeste !
Trygg, lett tilgjengelig og faglig dyktig!
Lege: Elisabeth Vågen Ulset SkrevetHatt god og tett oppfølging gjennom hele svangerskapet. Har vert behjelpelig og forståelsesfull, samt hun er veldig tilgjengelig og svarer raskt på e-konsultasjon.
Jeg opplever trygghet når jeg går til Elisabeth, og er svært fornøyd med å ha henne som fastlege.
Faglig dyktig lege, anbefales!