Laksevåg Legesenter DA

Damsgårdsveien 167-169 5160 Laksevåg

Siste vurderinger av behandlere ved Laksevåg Legesenter DA

Føler meg trygg hjå Ingeborg

Lege: Ingeborg Maria Kallay Skrevet

Tar liten og stor alvorleg. Flink til å sende til spesialist viss det er behov for det. Lett å snakke med. Forståelsefull.

Hun er enestående!

Lege: Marit Thorsheim Rekve Skrevet

Hun har en utstråling som får deg til å åpne deg. Det er som om det er noe moderlig over henne. Hun er simpelthen fantastisk! Og jeg angrer bittert på at jeg flyttet fra Bergen og måtte bytte lege.. Håper jeg en gang får henne igjen dersom jeg flytter tilbake! Helt suveren! Hun dyttet meg i rett retning for å bli bedre.

Passiv

Lege: Ingeborg Maria Kallay Skrevet

Hun kan være ok når det gjelder rutinemessige problemer, men svak og passiv når det er problemer som krever spesialister. Det vil bl.a. si at hun forholder seg ikke tilstrekkelig kritisk til spesialister for utredning av sammensatte problemer som kan kreve bruk av ulike medisinske spesialiteter. - Bli ikke hengende ved henne hvis du har kroniske problemer som det ikke finnes ut av.

Kjempeflink

Lege: Marit Thorsheim Rekve Skrevet

Marit er kjempeflink. Har byttet en del leger før jeg kom til henne og nå har jeg endelig funnet en jeg er fornøyd med.

Full tillit!

Lege: Marit Thorsheim Rekve Skrevet

Jeg har hatt henne som fastlege i 15 år, hun har alltid vært grundig, beroligende og imøtekommende. Hun er også dyktig med barn. Alltid godt å komme til henne fordi hun tar tak i problemene, forklarer og har løsninger.