Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Laksevåg Legesenter DA
En flott lege
Lege: Ingeborg Maria Kallay SkrevetJeg har hatt Ingeborg som fastlege i snart 20 år. Hun har alltid vært full av innsikt og vi har hatt mange fine samtaler sammen. For noen år siden fikk jeg uventet cerebral parese, noe hun straks fant ut av da jeg kom med rusk i øyet en dag. Etter behandling med ungarske urtemedisiner og lett trening er jeg nå helt frisk og jobber i NAV, noe som enë og alene skyldes min fastlege.
Lite empati
Lege: Ingeborg Maria Kallay SkrevetHar lite empati og medfølelse for andre. Føler å ikke bli trodd når en kommer med problemer. Er ofte sur også.
Faglig kompetent
Lege: Ingeborg Maria Kallay SkrevetRyddig, saklig og ikke noe dikkedarier. Henviser videre, søker råd hos andre og er effektiv. Men om du skal ha en sjelesørger går du annetsteds.
Absolutt den beste legen jeg har hatt!
Lege: Marit Thorsheim Rekve SkrevetTar pasientene på alvor. Vennlig, tålmodig og dyktig. Blir veldig trist å måtte flytte fra Bergen, og dermed måtte bytte fastlege igjen. Rekve anbefales absolutt som fastlege.
Må legge til at de er veldig flinke til å ta blodprøver uten unødvendig påførte smerter.
En flink og engasjert lege.
Lege: Marit Thorsheim Rekve SkrevetMitt inntrykk er at hun er en veldig varm og fin person. Hun viser omsorg når hun møter pasienter som har det vanskelig.