Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Laksevåg Legesenter DA
Dårlig oppfølging
Lege: Marte Hemmer SkrevetHar fått dårlig oppfølging i min sak og føler fastlegen ikke har undersøkt syndromet etter MR time. Har måtte finne råd og veiledning på egenhånd som viser seg å vert til mye bedre hjelp.
Dyktig og trygg
Lege: Ingeborg Maria Kallay SkrevetJeg begynte hos Ingeborg Kalay da fastlegeordningen var godt i gang.Aldri har jeg truffet på en lege som henne.Kunnskapsrik og lyttende.Og har ennå ikke opplevd at jeg ikke har fått gode konsultasjoner og gode råd.Hatten av for henne og de som jobber i resepsjonen og på laboratoriet.Makan til gjeng!Behandler folk med respekt og omsorg👍
Unngå
Lege: Elisabeth Vågen Ulset SkrevetHar hatt Elisabeth som fastlege en stund og gruer meg hver gang jeg skal inn. Jeg føler meg verken sett eller forstått, hun virker overlegen i holdningen sin. Tar ikke engang enkle tester som blodtrykk eller blodprøve for å finne årsak til problemet. Ber meg prøve å ikke tenke på det som om det ligger i hodet. Det er veldig ydmykende å gå til henne og anbefaler henne ikke.
Veldig hyggelig
Lege: Marit Thorsheim Rekve SkrevetVeldig hyggelig og snill fastlege. Beste jeg har opplevd på Laksevåg Legesenter. Hyggelige ansatte på laben også. Ofte ikke så lang ventetid på timer. Bytter kun pga flytting.
Uinteressert og mistroisk
Lege: Elisabeth Vågen Ulset SkrevetMin opplevelse av Elisabeth Ulsett er at hun er uinteressert og mistroisk. Jeg opplever at hun ikke lytter og heller ikke ser meg som patient. Jeg var forberedt på at hun skulle være kald basert på anmeldelsene, men jeg var ikke forberedt på på nivået av kulde. Jeg kan på ingen måte anbefale henne som lege.