Legene i Ytre AS

Sagstuveien 1 1914 Ytre Enebakk

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Ytre AS

Kald og lite imøtekommende lege

Lege: Tora Torgersen Engstad Skrevet

Hun har tatt over for Trine som dessverre sluttet. Viste null interesse for meg som pasient, åpnet døra midt i timen og var på vei til å sende meg ut før jeg var ferdig. Null empati, kald og lite imøtekommende. Virket irritabel når jeg ba henne fornye resepter på slutten av timen. Bytter fastlege fortest mulig.

Trygg,ærlig og kunnskapsrik

Lege: Geir Erik Bye Skrevet

Ærlig lege, som lytter til deg og svarer på spørsmål, aka er ikke " god dag mann økseskaft, ta resepten og gå". Legger frem fakta som grunnlag hvis det er en uenighet mellom ham og pasient og er villig til å endre mening hvis nye beviser/ symptomer kommer.

Føler meg godt fulgt opp, får gode fakta-svar på en måte en uten lang medisinsk utdanning kan forstå.

En av de få legene jeg har vært hos der jeg føler at han setter seg inn i sykdomshistorie, ser meg når jeg er der, prater med meg og ikke til PC skjerm. Og lytter til hva jeg sier uten å avfeie meg( og for meg, hva - jeg- trenger: en lege som "tørr" å være uenig til ansiktet mitt, da jeg ofte trekker i 5 forskjellige retninger pga ADHD og høy frustrasjon over utmattelsesyndrom ; samtidig en lege som ikke gir seg, selv om sykdom og symptomer er difuse( der andre leger i erfaring hadde avfeid meg som " hysterisk kvinnfolk ute etter oppmerksomhet og medisiner")

Usympatisk og selvopptatt.

Lege: Christoffer Klemeyer Smith Skrevet

Jeg skiftet fastlege til Klemeyer Smith sommeren 2023 etter at jeg flyttet til kommunen. Han gjorde seg utilgjengelig de tre første månedene, og deretter nektet han å skrive ut faste medisiner jeg har brukt i 10 år, basert på spesialistutredning. Han krever utredning av en annen hjertespesialist, og aksepterer ikke vurdering fra behandlende kardiolog i dag. Han skriver lange brev til meg om hva slags pasienter han ikke vil ha i "min praksis", og krever at jeg skal rette meg etter hva slags pasientgruppe han vil behandle. Jeg har møtt han en gang, han er arrogant og usympatisk, og frarådes på det sterkeste som fastlege.

Veldig hyggelig og imøtekommende

Lege: Geir Erik Bye Skrevet

Utrolig hyggelig og imøtekommende lege, som alltid gir god hjelp, lytter og gjør det som skal til for å få riktig hjelp og behandling. Kunne ikke vært med fornøyd, så anbefales!

Norges beste !

Lege: Lars Erik Fikke Skrevet

Tar seg tid til å lytte. Følger opp til minste detalj. Han gir seg ikke før det er satt en diagnose. Er det tvil,sender han videre til spesialist. Beste legen jeg noensinne har hatt.