Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Ytre AS
Anbefales!
Lege: Ragna Torgersen Engstad SkrevetDen beste legen jeg har hatt. Har hatt 4 fastleger. Lytter, tar pasienten på alvor, er oppriktig engasjert i pasienten og ønsker å undersøke grundig.
Ikke så fornøyd desverre
Lege: Ragna Torgersen Engstad SkrevetSynes det er rart at denne legen får så gode tilbakemeldinger... Jeg har kroniske plager og har brukt ting med rød trekant på i alle år. Dette er Ragna helt imot. Så folk får bare gå å lide... Synes hun mangler empati og forståelse.
Kunnskapsrik og står på for pasienten når det gjelder.
Lege: Lars Erik Fikke SkrevetTrivelig og direkte. Hjelpsom når det gjelder å stå på. Lytter, gir råd, passe belærende.
Står på for pasienten og tar seg tid til en kort prat. Roer på den måten pasienten.
Fantastisk flink lege!
Lege: Ragna Torgersen Engstad SkrevetHyggelig lege som lytter, vurderer og tar pasienten seriøst. Jeg er lykkelig over å endelig ha funnet en fastlege som jeg kjenner meg trygg på. Anbefales!
Tja!
Lege: Lars Erik Fikke SkrevetFøler vel ikke at legen er spesielt opptatt av pasienten. Om en prøve tas gis ikke svaret med mindre man etterlyser svaret.
Begynte å ta inr prøver for mang år siden, her gis svaret selvsagt. Men i løpet av 1 mnd i 2014 steg prisen fra Kr: 100.- Til Kr: 237.-
En økning på 137% over natten. Uten forvarsel!