Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Lillesand
Helt fantastisk!
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetJeg er så utrolig fornøyd med fettsugingen som ble gjort av Tine! Jeg er kjempeglad med hvordan jeg nå ser ut og det er verdens beste følelse å føle seg selvsikker med kroppen min!
Ikke bare var resultatet helt fantastisk men Tine selv er bare verdens skjønneste og snilleste menneske noensinne! Hun var så forståelsesfull og empatisk hele veien❤️
Anbefaler VIRKELIG dette vidunderlige mennesket til de som ønsker et ordentlig bra resultat!!❤️
Særdeles flink!
Lege: Saulius Rytas Lapinskas SkrevetSvært dyktig kirurg. Grundig forundersøkelse. Gir god info før, og etter operasjon.
I tillegg er han blid og hyggelig!
Tillitvekkende
Lege: Ole A. Løseth SkrevetFremstår som med lang erfaring. Kommuniserer på en god måte, skaper forståelse hos pasienten for tilstanden. Virker høyst profesjonell.
dyktig og empatisk
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetTine er en utrolig dyktig lege. Samtidig er hun et godt og varmt menneske.
Jeg har følt trygg og ivaretatt hos henne i hele veien.
Jeg anbefaler henne sterkt.
Hilsen (Navn fjarnet av moderator)
Varm og veldig flink!
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetJeg tok brystimplantater hos Tine for noen måneder siden. Hun er så dyktig og skjønte virkelig hvilket resultat jeg ville ha. Er så fornøyd!