Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Bryn
Dyktig og behagelig tannlege!
Tannlege: Ulla Alethe Rognsaa Kildal SkrevetUlla Alethe Rognsaa Kildal er en veldig dyktig tannlege. Hun jobber skånsomt og behagelig, og gjør ikke mer enn det som er nødvendig. Anbefales på det varmeste!
Beste tannlegen.
Tannlege: Ulla Alethe Rognsaa Kildal SkrevetVeldig godt fornøyd med Ulla og Oris Dental. Har hatt samme tannlege der i mange år og kan på det varmeste anbefale henne.
Utmerket Tannbehandling i Trygge Hender
Tannlege: Tom Henrik Sipos SkrevetAlt i alt, å besøke Tom Henrik Sipos er ikke bare en tur til tannlegen, men en fullstendig smertefri, beroligende og lærerik opplevelse. Hvis du leter etter en tannlege som virkelig bryr seg, er lett på hånden, og som gir deg full informasjon gjennom hele prosessen, kan jeg ikke anbefale ham sterkt nok. Jeg føler meg trygg, tatt vare på og mest av alt, jeg er trygg på at jeg får den beste tannbehandlingen som er tilgjengelig. Prisen er det ingenting å si på, og han foreslår aldri mer arbeid enn det som er nødvendig.
Den beste tannlegen jeg har hatt, og jeg har tannlegeskrekk og angst
Tannlege: Ulla Alethe Rognsaa Kildal SkrevetFikk brukket en tann og gruet meg vanvittig da jeg har tannlegeskrekk etter å ha falt ned stige og slått av flere skall/ biter og brudd i kjeven for mange år siden. I dag opplevde jeg Ulla som den beste av de beste. Kjente ikke nålen med bedøvelsen eller noen annen smerte. Da jeg satt meg i stolen begynte tårene å renne, pga angst og tannlegeskrekk, men Ulla var helt rolig og utrolig støttende. En ting er sikkert jeg skal tilbake til Ulla. Tusen hjertelig takk for mitt aller første besøk hos en tannlege som forstår angst og skrekk. Min største anbefalning ❤️
Perfekt utført arbeid
Tannlege: Sebastian Gran Jakobsen SkrevetFikk en akutt-time pga. smerter i en tann. Grundig sjekk viste at to tenner burde fikses - og arbeidet ble utført på en utrolig god måte. Under hele prosessen ble jeg fortalt hva som skulle skje og jeg følte meg helt trygg. Resultatet er bra, og jeg er godt fornøyd.