Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Novo Helsesenter AS
Likte ikke denne legen!
Lege: Ilango Nadarajah SkrevetForventer ikke stort annet fra en lege enn at han tar meg seriøst og er hyggelig, men disse forventningene ble ikke innfridd i dette tilfelle. Opplevde at han var veldig nedlatende og følte ikke at han tok meg seriøst. Anbefales ikke.
Imøtekommende og dyktig
Lege: Ilango Nadarajah SkrevetDette er en fastlege jeg stoler på. Han er tilstedeværende under legetimene og følger opp pasientene sine på en meget god måte. Han tar seg tid til å snakke ordentlig med deg, og får deg til å føle deg sett og hørt. Håper denne unge legen fortsetter som fastlege i lang tid!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ilango Nadarajah SkrevetHadde e-konsultasjon med han i dag pga. reisekarantene. Han er ny fastlege for meg. Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk. Veldig imøtekommende og forståelsesfull. Ser frem til et personlig møte når karantenetiden min er over.
Betryggende, vennlig.
Lege: Ilango Nadarajah SkrevetEn lege som lytter til det man sier og har faglig dyktighet. Gir god informasjon og er flink til å betrygge pasienten. Stor forståelse for helsesituasjonen til den enkelte.
Grundig, og hører på hva du sier.
Lege: Zainab Mohammed Awad Al-Zubaidi SkrevetForsåvidt ny fastlege for meg. Hadde den forrige i over 17 år, men valgte å bytte pga flytting. Var veldig skeptisk, men ble raskt roligere. Opplever henne som lyttende til det jeg sier. Er veldig grundig i sine undersøkelser. Får raskt time, og henviser videre raskt. Til nå veldig fornøyd med henne og hennes "kontordame"/helsefagarbeider.