Bryn legesenter AS

Munins vei 1 1348 Rykkinn

Siste vurderinger av behandlere ved Bryn legesenter AS

Kunnskapsrik og løsningsorientert

Lege: Trine Lise Svinningen Strand Skrevet

Legen tar seg god tid, og lytter godt. Hun ser løsninger og forklarer på en tydelig måte dette til pasienten.

Beste legen

Lege: Lindbjørg Holm Bahgat Skrevet

Denne legen er utenom det vanlig flink! Hun har god tid til å lytte, er virkelig interessert i ditt beste og ser helhetligheten før hun går videre. Der andre leger vurderte meg for andre ting kunne hun lett se at det var noe helt annet- hun har aldri tatt feil av diagnoser i motsetning til andre leger/ spesialister etc jeg har møtt. Hun er legen til hele vår familie og har vært i alle år. Hun er den eneste legen jeg har møtt som kan se det ct og mr maskiner kan se. Hun er et uvanlig godt medmenneske som virkelig bryr seg om alle. Skulle ønske hun kunne klones for jeg vil aldri gå til annen lege og gruer meg til når hun skal pensjoneres..Hun er svært proffesjonell samtidig som hun er sympatisk og forstår deg ved å bare se på deg uten at du trenger å si så mye. Hun er bare et veldig godt menneske pluss en fantastisk flink lege!! Har sett andre leger i farta på samme klinikk, de virker bryske og enser deg ikke, mens Dr. Baghat hilser og smiler mot alle hun ser.

En lege som tar deg på alvor

Lege: Lindbjørg Holm Bahgat Skrevet

Lindbjørg Baghat er en veldig hyggelig og grundig lege. Jeg har har hatt henne til fastlege en stund og hun er rask å sende en til spesialister hvis nødvendig.

Veldig god lege

Lege: Ola Hougsnæs Naalsund Skrevet

Ola er fastlegen min. Jeg var ganske alvorlig syk og besøkte ham regelmessig over 1 år.
Jeg kan bare si gode ting om ham. Han lyttet til meg, ga meg råd om hvordan jeg skulle komme ut av angsten min.
Han var veldig hyggelig og menneskelig. Jeg tror også han er veldig flink med ting som angst, depresjon.
Jeg kan anbefale ham som en utlending veldig god lege.

Empatisk, blid og kunnskapsrik

Lege: Trine Lise Svinningen Strand Skrevet

Trine Lise er alltid blid og munter, og har alltid god tid til deg som pasient - selvom det er forsinkelser. Hun er en varm person, og lytter til det du har å si. Jeg føler meg «sett» og forstått, og får alltid gode forklarende svar på det jeg evt. måtte lure på. Beste legen jeg har hatt!
Anbefaler henne på det sterkeste!