Ola Hougsnæs Naalsund
Ola er fastlegen min. Jeg var ganske alvorlig syk og besøkte ham regelmessig over 1 år.
Jeg kan bare si gode ting om ham. Han lyttet til meg, ga meg råd om hvordan jeg skulle komme ut av angsten min.
Han var veldig hyggelig og menneskelig. Jeg tror også han er veldig flink med ting som angst, depresjon.
Jeg kan anbefale ham som en utlending veldig god lege.
Kunnskapsrik og trygg fastlege med grundige undersøkelser der jeg føler meg godt ivaretatt. Fint med ultralyderfaring, det har spart meg for ekstra tur til sykehuset for sjekk. Han fremstår som en veldig allsidig lege som setter meg som psient i fokus og er god til å komme med fornuftige tiltak jeg selv kan prøve for å bedre situasjonen. Takk!!
Godt fornøyd på Bryn og hos Ola Naalsund. Har allerede fått flere nære tol å bytte til han. Jeg får meget god oppfølgning og han er svært tilgjengelig. Svarer stort sett samme dag eleler maks dagen etter. Hyggelig også
Jeg er godt fornøyd med denne legen, han er kunnskapsrik, effektiv og hyggelig. Kan fint anbefales videre.
Veldig overrasket over de vurderingene jeg leser her. Jeg opplever dr. Naalsund som tilgjengelig, faglig god og hyggelig. Vil absolutt anbefale han til mine nærmeste.